Genomineerd voor lelijkste website

woensdag, 12 januari 2011 | door +Sigrid de Jong | 2 Reacties » |

 

de-lelijkste

Vandaag kwam ik erachter dat deze site is genomineerd voor lelijkste site.

 

Moet ik daar nou blij mee zijn of juist niet? Ja en Nee. Nee, want  ik vind het niet leuk dat iemand hem lelijk vind, ‘t uurlijk, logisch, maar over smaak valt niet te twisten. Ja want nu staat ie wel in de “schijnwerpers”, veel aandacht en bezoekers. Er gebeurt iets! Ik had net allerlei aanpassingen gedaan aan dingen waar ik niet tevreden over was en sloot af met een voldaan en tevreden gevoel. Krijg je dit. (Het had dus nog erger kunnen zijn). (En ja ik heb moeite met spellen :-( )

delelijkste-detail

Ik ontdekte dat doordat ik in google analitics keek naar het aantal bezoekers en zag dat enorm was toegenomen (van 15 per dag naar 800) en vond zo de site die naar mijn site verwijst.

toename-bezoekers

Het is trouwens best een leuke site eigelijk die “de lelijkste website” website. Er staan mooie en lelijke websites op en vooral veel aparte en creatieve. Dus ik zou zeggen neem vooral een kijkje (en nee je hoeft niet op deze site te stemmen 😉 ).

delelijkste


2 Reacties op "Genomineerd voor lelijkste website"

  1. Tja je hebt altijd mensen die graag wille zeiken hè. Wat is “apspelen”?

  2. he jullie daar wat een lelijke website ik wil ff zeggen dat jullie nurds zoeken en apspelen op sukkels nurds zijn jullie

Reageer:
Heldere Ster | © 2010-2012 door +Sigrid de Jong, Alle rechten voorbehouden. |