Fri Dec 02 2022, sunrise time : 08:27 sunset time : 16:33D tijd is: 1670002090
Het is nu buiten donker

Gastenboek

Dit is het gastenboek van Heldere Ster. Laat hier je bericht achter.


31 Reacties op "Gastenboek"

 1. Oja je kan me ook mailen via “contact”

 2. Hoi Johan
  Da moet minstens 10 jaar geleden zijn. Tegenwoordig kom ik wel eens in Groningen. Ik woon op de boerderij naast mijn moeder ja. Ik heb geen facebook, ik heb het eraf gegooid, ik was het helemaal zat. Skype heb ik te lang niet gebruikt. Maar ik heb wel e-mail en telefoon. Ik maak niet zo veel sites meer, ben meer met andere dingen bezig, maar ik kan nog HTML uit mijn hoofd, maar ach als je ergens een voorbeeldje vind, type je het zo over toch? Ik teken nog wel. Wat wil je eigenlijk met die site en erop hebben?

 3. hoi Sigrid, lange tijd niet gezien in groningen, woon je nu op de boerderij van je moeder? Leeft zij daar nog?

  heb je ook een facebook pagina?
  skype?
  Maak je nog websites? Ik zoek iemand die eenvoudige site maakt van 1 bladzijde met wat tekst en een tekening.
  groet
  johan jellesma
  groningen

 4. dankje voor de info, heel simpel en super leuk!!

 5. alert(“negeer dit. Dit is een test”)

 6. test voor de website van HEE6

 7. Die kleurentabel heb ik heel lang geleden gemaakt (15 jaar?) en ik heb de tekst nog gewijzigd ook 😉 Nou voel ik trouwens veel minder behoefte aan vertalingen van de kleuren dan toen ;-).

 8. Zo zo, die kleurentabel heb ik heel lang geleden gemaakt (15 jaar?) en ik heb de tekst nog gewijzigd ook 😉 Nou voel ik trouwens veel minder behoefte aan vertalingen van de kleuren dan toen ;-).

 9. Wat je “kleuren tabel” betreft (in goed Nederlands heet dit een “kleurentabel”, dus zonder spatie): misschien kan je het vertalen in het vervolg beter aan een professional overlaten 😉

 10. De reacties omdraaien in de instellingen van wordpress werkt helaas niet, ook stom. Dat zou namelijk wel moeten, je kunt daar kiezen voor nieuwste of oudste berichten bovenaan tonen.

  Maar in het de coments.php van het thema de regel: < ?php $comments = array_reverse($comments, true); ?> voor de regel: < ?php foreach ($comments as $comment) : ?> zetten werkt gelukkig wel. Met dan aan http://robertvanroosmalen.nl/wordpress/wp-reacties-volgorde-omdraaien/

 11. ga het probereb

 12. Ziet er goed uit. Ga het ook proberen

 13. Ga naar het dashboard, dan naar instellingen, klik op reacties. Bij overige reactie-instellingen kies je bij de instelling “Reacties tonen met de ………(keuzevakje) reacties bovenin elke pagina” voor ‘nieuwe’.
  Succes!

 14. Je bent niet de eerste die ernaar vraagt en ik had er zelf als een naar gezocht, want ik vind de recentste bovenaan toch logischer.
  Ik had gehoopt dat er wel een wordpress functie voor gemaakt zou zijn, maar vond die niet.
  Dan maar in wordpress zelf, zie: http://wordpress.goeduitgelegd.nl/blog/volgorde-reacties-aanpassen-in-wordpress/

 15. Op zich een goede tip. Ik zou alleen de meest recente reacties bovenaan willen hebben.

 16. Ik vind dit een super goede en slimme oplossing voor een gastenboek. Ik ken wordpress nog maar een paar dagen en weet niet hoe je dit hebt gemaakt, maar ik ga het ontdekken. Bedankt voor de tip

 17. Voor een nieuwe website heb ik het gastenboek nodig. Bedankt voor de tip. Alleen zou ik graag het laatste bericht boven hebben. Hoe doe ik dat dan in wordpress?

  Walter

 18. Ik weet niet precies welke lijntjes je bedoelt, ik gok de blauwe lijnen, die maak ik met CSS (=opmaak van de website). het kan ook zijn dat je het witte invulvakje bedoeld, dat is met html codes voor formulieronderdelen zoals

 19. Waw,eenvoduiger kan het echt niet! Super dank je wel!

 20. Super leuke en informatiieve site.
  ik wil ook graag op deze manier mijn gasten boek makemn maar hoe kom je aan al die lijntjes waar mensen in kunnnen schrijven?

 21. Leuk, ik ga deze oplossing als gastenboek uitproberen.
  Groet,
  Max

 22. hoi

 23. Ik heb een lege pagina aangemaakt (inloggen in je wordpress site en dan bij pagina’s een nieuwe maken) en die pagina “Gastenboek” genoemd. Onder elke pagina kun je reageren. Zie: http://www.helderester.nl/wordpress/hoe-maak-je-een-gastenboek-in-wordpress

 24. Handige tip bedankt. Ik zal het toepassen op mijn website

 25. hey, hoe heb je dit gastenboek zo gemaakt , kan je mij daar wat uitleg over bezorgen

 26. Je bedoelt dat je dan minder snel reageert omdat je eerst langs de andere reacties moet scrollen? Zit wat in, ik hoogst waarschijnlijk een kwestie van de codes voor de reacties en de reactie box omdraaien.

 27. het enige waar ik moeite mee heb is dat de oude berichten bovenin blijven staan en je berichten box onderin

 28. Zo simpel… En daarom zo slim…

 29. […] Gastenboek […]

 30. Testing.
  Testing.
  😉

  Groetjes

 31. Dit is een test.

Reageer:Heldere Ster | © 2010-2012 door +Sigrid de Jong, Alle rechten voorbehouden. |