Website wordt vernieuwd

donderdag, 24 maart 2011 | door +Sigrid de Jong | Geen reacties » |

 

Deze website wordt vernieuwd. Ik heb het book van Tonny Loorbach gedownload en ik ga zijn tips gebruiken om hoger in google te komen.

Dat betekend dat ik op deze website een heleboel nuttige en handige informatie ga zetten die je kunt gebruiken bij het maken van websites. ook zal ik mij niet meer inhouden als ik goede inspiratie heb of iets interessants ben tegengekomen over websites bouwen.

dat betekend voor mij wel dat ik een nieuwe disipline moet opbouwen om regelmatig stukjes te schrijven. Dat ga ik doen door het leuk te houden voor mezelf, zodat ik met plezier aan deze website bouw en hij blijft groeien. Dus na verloop van tijd kun je hier steeds meer handige, leuke en nuttige informatie vinden.

Het idee van de strakke zakelijke website met weinig tekst wat door mensen aan de wal me wel is aangeraden laat ik nu dus varen 😉 We gaan er echt iets leuks van maken. Als ik aparte ideeen krijg voor iets wat nog niet bestaat of ongebruikelijk is dan komt het er gewoon op. Creativiteit is tenslotte een van mijn sterke punten en soms bruis ik van ideeën, maar als ik voor een wit vel ga zitten… of ga surfen…

Helemaal aan het eind van zijn e-book vergelijkt hij een website met vastgoed, en dat is mooi want dat is precies wat ik wil hebben… en dat blijk ik dus al te bezitten en self te kunnen bouwen.

(Och ja, Tonny doet me denken aan Stan uit Spangas…)


Begin reactie formulier

Reageer:
Heldere Ster | © 2010-2012 door +Sigrid de Jong, Alle rechten voorbehouden. |