WordPress themes

maandag, 16 november 2009 | door +Sigrid de Jong | 4 Reacties » |

 

Voor wordpress zijn werkelijk duizenden themes gemaakt die je kunt downloaden. De ene is mooier dan de andere en ik heb uren gezocht en gekeken. Er zijn ook betaalde themes. Een theme is de layout van je website. Dus een ander theme erin en je hele site ziet er totaal anders uit.

Het werkt als volgt. Je kiest een theme en klikt op downloaden, of je downloadt er meerdere. Eenmaal opgehaald zet je hem in de map themes van je wordpresssite: wordpress/wp-content/themes. Als je site online staat, dan ftp je hem daarheen.

wordpress themes

www.themes2wp.com

wordpresssupplies.com

inspiratie-gratis-wordpress-themes

Weet jij nog meer sites met mooie thema’s, laat dan een bericht achter.

 


4 Reacties op "WordPress themes"

 1. Tja, waarom je eigen theme maken? Om de site te maken zo als je hem hebben wilt. Vind ik vrij essentieel. Wat is nu een webdesigner die geen designs maakt. Misschien wel de moeite waard daar ook een artikel aan te wijden.

  Ik heb mijn telefoon er ook maar afgehaald want die ben ik net kwijt geraakt.

 2. Met interesse lees ik uw site en er vallen mij allerlei dingen op. Ik zal er een noemen: U schrijft dat er vele duizenden WordPress-themes zijn. Wat heeft het dan voor nut om er zelf nog een bij te maken? Of is het dat u iets van uzelf wilt hebben. Dat u ook wordt gekend op het internet met uw theme, uw persoonlijkheid, uw eigen identiteit in een theme?
  U schrijft dat u vele uren heeft doorgebracht met het zoeken en kijken naar themes. Is dat niet zonde van uw tijd? U hebt immers al een theme. Maar hoe u uw tijd besteedt moet u overigens zelf weten.

  Nog een ding dat mij opvalt is dat onderaan deze pagina uw adres is: Saffierstraat 91C te Amsterdam terwijl overal elders sprake is van “Lanpaed” te Siegerswoude hetgeen waarschijnlijk Langpaed moet zijn.
  Het valt mij op dat u aan de ene kant schrijft zo briljant te zijn met CSS en HTML maar dat desondanks toch dit soort fouten voorkomen.

  Welnu ik zal u niet verder meer lastigvallen met mijn hopelijk opbouwende kritiek en wens u nog veel plezier toe met het ontwerpen van een kleurrijke toekomst op het internet.

  (Tip: Er zit ook een fout bij het emailadres in uw footer.)

 3. He ja, hij stond op UTC + 2 uur! Ik ben niet gewend dat aan te passen als de zomer/wintertijd veranderd. Thanks!

 4. Thanks voor de link!

  (Tip: je hebt je WordPress-site nog op zomertijd staan: “Dit bericht is geplaatst op maandag, 16 november ,2009 op 21:43″. Dit kun je aanpassen bij “Instellingen” in het beheer)

Reageer:
Heldere Ster | © 2010-2012 door +Sigrid de Jong, Alle rechten voorbehouden. |